Στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων ,πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολου Βουλγαράκη με τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ιωάννη Ζερβό , με σκοπό την  αποκατάσταση των προβλημάτων που προέκυψαν έπειτα από την θεομηνία της 20ης Φεβρουαρίου 2018 στις πληγείσες περιοχές του Δήμου.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Σφακίων κ. Πέτρος Σοφούλης ,ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Ηλιάκης ,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Καγιαδάκης και ο Εκπρόσωπος Τ.Κ. Ασφένδου κ. Μάρκος Μπολιώτης.

Ο Δήμαρχος, με ιδιαίτερη έμφαση, επεσήμανε την αναγκαιότητα αδειοδότησης από τις καθ’ ύλην  αρμόδιες υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας Χανίων και την επιτακτική ανάγκη για την επίλυση των προβλημάτων που εξακολουθούν να υφίστανται στα πλημμυρόπληκτα χωριά των Σφακίων.

Συμφώνησε μάλιστα με τον αντιπεριφερειάρχη, κ. Βουλγαράκη να πραγματοποιηθεί εκ νέου επίσκεψη του, εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να διενεργήσουν από κοινού αυτοψία στα σημεία που επλήγησαν και  να προωθηθούν τα αιτήματα του Δήμου για άμεση αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook