Η Fraport Greece θέλει, αλλά τα Υπουργεία κωλυσιεργούν για την αγορά του εξοπλισμού για τον εκσυγχρονισμό της Υπηρεσίας Εναέριας Κυκλοφορίας στο Αεροδρόμιο Χανίων.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει απο επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων ν.Χανίων στους κ.κ. Υπουργούς  Υποδομών & Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη ,  Εθνικής Άμυνας  Πάνο Καμμένο &  Περιβάλλοντος & Ενέργειας  Γιώργο Σταθάκη , όπου αναφέρει τα εξής:

“Κατά τη διάρκεια επίσκεψης μελών του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων στον Αερολιμένα Χανίων , ύστερα από πρόσκληση της Fraport Greece για μία ξενάγηση και ενημέρωση για την πορεία των έργων που γίνονται ή θα γίνουν στον Αερολιμένα , ενημερωθήκαμε ότι αναμένουν από τα Υπουργεία σας , όπως δοθούν οι προδιαγραφές για αγορά από την Fraport Greece – όπως έχει τη συμβατική υποχρέωση – και τοποθέτηση των σύγχρονων συστημάτων αναβάθμισης Υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας  στον Αερολιμένα Χανίων .

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά, όπως σπεύσετε τις διαδικασίες για να τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα, ούτως ώστε να αποσυμφορηθεί η εναέρια κυκλοφορία και να πολλαπλασιαστούν οι πτήσεις εσωτερικού και  εξωτερικού  . 

Με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν και οι καθυστερήσεις πτήσεων , ένα πολύ συχνό φαινόμενο που παρατηρείται  στον Αερολιμένα Χανίων κατά την υπάρχουσα κατάσταση λόγω της έλλειψης των συστημάτων αυτών.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook