Αφού μάγεψαν το κοινό σε Χανιά και Ηράκλειο με τις δύο μουσικές δράσεις, η ομάδα  passe-pARTout κάνει απολογισμό ευχαριστώντας όλους όσοι συνέδραμαν

Χαρακτηριστικά αναφέρουν τα εξής: «Εκτός» 4 Ιουλίου στη Βασιλική Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο και 9 Ιουλίου στο αίθριο του εμπορικού κέντρου Ερμής στα Χανιά.

Η φετινή μας πρόταση ήταν αυτές οι δύο σύντομες μουσικές δράσεις.

Δύο συναντήσεις με το κοινό, σε χώρους κοντά στο κέντρο, χωρίς την ευκαιρία επανάληψης. Μουσικά δρώμενα χωρίς την ασφάλεια της πολύωρης προετοιμασίας, του ανεξάντλητου τεχνικού εξοπλισμού, της πολυήμερης διαφήμισης και της άρτιας υποδομής, παραστάσεις για ορθίους, δύο παραστάσεις δρόμου.

Είμαστε όλοι μας πολύ συγκινημένοι για την ανταπόκριση που είχαν αυτές οι δύο συναντήσεις μας. Η παρουσία όλων σας μάς επιβεβαίωσε ότι η μουσική συνεχίζει να έχει όλες τις μαγικές εκείνες δυνάμεις που ενώνουν τους ανθρώπους και τις καρδιές τους.

Τα μέλη της ομάδας που συμμετείχαν σε αυτές τις δύο παραστάσεις είναι:

Δήμητρα Ανδρεαδάκη, Ειρήνη Βασιλακάκη, Ζωή Βασιλοκωνσταντάκη, Αλέξης Δημητριάδης, Μαριλένα Θωμάκη, Ηρώ Κληρονόμου, Φρόσω Κοσσυβάκη, Αριστέα Κουριδάκη, Νικήτας Λαδάκης, Ηρώ Λουραντάκη, Ηλιάννα Μαλανδράκη, Βικτώρια Μερσιέ, Γιώργος Μπραουδάκης, Λήδα Ξυπολητά, Ορφέας Πάγκαλος, Παναγιώτης Σαββαΐδης, Βασιλική Σασλή, Μαρία Σπανάκη, Χριστίνα Σπηλιανάκη, Σοφία Τζατζιμάκη, Ιωάννα Φουφουλάκη, Αριάδνη Χατζή, Νικολέτα Χατζή, Γεωργία Χιώτη

Μουσικοί: Ελευθερία Μπλαζάκη, Εύα Παπανικολάκη
Επιμέλεια: Γιάννης Γιαννακάκης, Γιώργος Πογιατζής, Τίτος Σμυρνάκης
Μόνιμοι συνεργάτες και -πλέον- μέλη της ομάδας:
Ηχοληψία-φωτισμοί: Σκαλίδης Γεώργιος - Μουσικές Καταγραφές/Musical Recordings
Φωτογραφία, βίντεο: Δημήτρης Κυριακάκης (Φωτόπολις Φωτογραφείο)…»

Όπως αναφέρουν οι συγκεκριμένες δράσεις αυτές δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν χωρίς: Τη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων και το πάντα φιλόξενο 2ο Γυμνάσιο Χανίων και τον Διευθυντή του Αντώνη Αθανασάκη, που φιλοξένησαν τμήματα της προετοιμασίας, τον Δήμο Ηρακλείου, την αρμόδια αντιδήμαρχο Αριστέα Πλεύρη, τον  καλλιτεχνικό διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου Γιώργο Αντωνάκη και την κυρία Ιωάννα Γιάνναρη, για την άριστη συνεργασία, την εξαιρετική φιλοξενία και τη ζηλευτή διοργάνωση του φεστιβάλ δρόμου "Τέχνη Καθ' οδόν"….

Επίσης ευχαριστούν τις επιχειρήσεις που παρείχαν καθίσματα για τους θεατές στο εμπορικό κέντρο «Ερμής» και « όλους εσάς που με σεβασμό και αγάπη σταθήκατε δίπλα μας και μας επιτρέψατε να ονειρευτούμε μαζί για δύο βράδια.
Καλή μας συνέχεια.»

 

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook