Ύψος στην αμυντική της γραμμή πρόσθεσε η Επισκοπή με την απόκτηση του Δημήτρη Ρούσση, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Εθνικό.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει τα εξής:

Έναν αμυντικό με αγωνιστικό εκτόπισμα έφερε στις τάξεις της η ομάδα μας.

Ο ύψους 1.90μ. στόπερ Δημήτρης Ρούσσης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα. Τα πάντα τελείωσαν μέσα σε λίγες ώρες κι έτσι η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Ρούσση. Ο Δ. Ρούσσης έρχεται να ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας μας μετά τη συμφωνία που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου. Είναι κεντρικός αμυντικός και έχει μεγάλη πείρα από όλες τις εθνικές κατηγορίες (Super League, Football League και Γ’ Εθνική). Έχει γεννηθεί στις 6/5/1988 στο Αγρίνιο και είναι 1.90μ..

Ο Δ. Ρούσσης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΠΟΚ Βελουχίου κι έπειτα αγωνίστηκε στο Μυρίκη Ευρυτανίας. Σε ηλικία 19 ετών αγωνίστηκε στην Κ20 του Παναιτωλικού όπου μέσα σ’ έναν χρόνο έγινε επαγγελματίας με τη μεγάλη ομάδα. Στην καριέρα του έχει περάσει από πολλές ομάδες με αποκορύφωμα τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕ Λάρισας με συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Δ. Ρούσσης έχει αγωνιστεί επίσης και σε συλλόγους όπως, ΠΑΣ Πρέβεζας, Τηλικράτης, Καλαμάτα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρόδος, Τσικλιτήρας, Εθνικός Π..

Δ. Ρούσσης: «Με προσέγγισε ο πρόεδρος με τέλειο τρόπο»

Αμέσως μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής δήλωσε στο aoepiskopis.gr: «Είμαι χαρούμενος που τα βρήκαμε με τη νέα  μου ομάδα. Ο πρόεδρος κ. Νικολιδάκης με προσέγγισε με τέλειο τρόπο. Ήταν κάτι που μέτρησε πολύ. Θα προσπαθήσουμε με όλα τα παιδιά να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Σ’ αυτή την προσπάθεια βέβαια, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook