Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη και ώρα 18:30 

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Κρήτης , εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ και το Επιμελητήριο Χανίων, σας προσκαλούν στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα:  Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ  «ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ» «ΨΗΦΙΑΚΟ βήμα» «ΨΗΦΙΑΚΟ  άλμα» στις 18/07.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων επί της οδού Ελ.Βενιζέλου 28-32  (2Ο Υπόγειο επίπεδο, Κτίριο Διοίκησης), Χανιά  (Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 2810 302400)

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προκήρυξης των Δράσεων: Ψηφιακό Βήμα και Ψηφιακό Άλμα, στόχος των οποίων είναι η ενίσχυση της ψηφιακής αναβάθμισης της ελληνικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός, που αφορά στην ενίσχυση των μεσαίων επιχειρήσεων των εννέα (9) τομέων προτεραιότητας του ΕΠΑνΕΚ (αγροδιατροφή/βιομηχανία τροφίμων, ενέργεια, εφοδιαστική αλυσίδα, πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες, Τουρισμός, περιβάλλον, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ), υγεία, υλικά-κατασκευές), επενδύοντας στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό τους.

Η Δημόσια Δαπάνη και των τριών Δράσεων συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για τις δράσεις, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις. 

 

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook