Τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους τουρίστες στις πωλήσεις της TUI είναι αυτό το καλοκαίρι η Τουρκία, πίσω από την Ισπανία και την Ελλάδα.

Η Τουρκία βρίσκεται μέσα στους 5 top προορισμούς σε πωλήσεις στις 11 ευρωπαϊκές αγορές, στις οποίες έχει παρουσία η TUI. Στην 4η θέση βρίσκεται η Ιταλία και στην 5η η Κύπρος.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η Ισπανία και ιδιαίτερα η Μαγιόρκα παραμένει ο δημοφιλέστερος προορισμός της TUI και ακολουθούν η Ελλάδα και η Κύπρος. Η κορυφαία πεντάδα συμπληρώνεται από την Τουρκία και το Μεξικό.

Στη Γαλλία στους 5 κορυφαίους προορισμούς στα προγράμματα της TUI βρίσκεται το Μαρόκο, στην Πολωνία η Βουλγαρία και στην Αυστρία η Κροατία.

Στη Γερμανία στο top 5 βρίσκεται η ίδια η Γερμανία, κάτι που δεν συμβαίνει στις άλλες ευρωπαϊκές αγορές του τουρ οπερέιτορ, όπου στις πέντε πρώτες επιλογές των πολιτών κατατάσσονται προορισμοί του εξωτερικού.

Δημοφιλείς προορισμοί των Βρετανών φέτος (πάντα στα προγράμματα της TUI) είναι και η Τενερίφη, η Ίμπιζα και η Πάφος. Στην Τουρκία, η Αττάλεια είναι το πιο δημοφιλές θέρετρο, ενώ τα νησιά της Κρήτης, της Ρόδου και της Κω είναι οι κορυφαίες επιλογές για διακοπές στην Ελλάδα.

Λόγω της επιβράδυνσης των κρατήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξαιτίας του καλού καιρού και της πορείας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Μουντιάλ, η TUI προχωρά σε προσφορές σε διάφορους προορισμούς.

Χαρακτηριστικά στην Κρήτη σε ξενοδοχείο 3 αστέρων προσφέρεται πακέτο 7 διανυκτερεύσεων από 792 λίρες Αγγλίας ανά άτομο, με αναχώρηση στις 4 Αυγούστου. Στη Μαγιόρκα, πακέτο με 7 βραδιές και ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, με αναχώρηση στις 3 Αυγούστου, προσφέρεται από 742 λίρες ανά άτομο.

Πηγή: tornosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook