Ο Νίκος Μουδάκης, κάνοντας λόγο για “αλαζονεία και προσωπικές φιλοδοξίες” απο την δημοτική αρχή, ανακοίνωσε πως διαχωρίζει την θέση του.

Ο Τοπικός Σύμβουλος Μουρνιών, γνωστός για τις συνεχείς παρεμβάσεις του στα “κακώς κείμενα” μέσα απο ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να ανεξαρτητοποιηθεί απο την παράταξη του Δημάρχου Τάσου Βάμβουκα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Μουδάκης αναφέρει τα εξής:

“Πριν τέσσερα χρόνια εκλέχτηκα αντιπρόεδρος από την πλειοψηφία των δημοτών της τοπικής κοινότητας Μουρνιών, κάτω από δύσκολες συνθήκες, για να αντιμετωπίσω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του τοπικού συμβουλίου τα συσσωρευμένα και σοβαρά προβλήματα της περιοχής μου.

Πεποίθηση μου ήταν και είναι ότι ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ένα από τα βάθρα της δημοκρατίας και πρόθεση μου ήταν να προσπαθήσω να τον υπηρετήσω, με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που του αρμόζει.

Μέσα από τον θεσμό του τοπικού συμβουλίου με ομόφωνες αποφάσεις και ανοιχτές συνεδριάσεις στην τοπική κοινωνία προσπαθήσαμε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη να ιεραρχήσουμε και να αναδείξουμε τα προβλήματα που χρόνια τώρα συσσωρεύονται και ταλανίζουν τους κατοίκους του τόπου μας.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα κυλούσε κάνοντας υπομονή και ελπίζοντας ότι θα υπάρξει πεδίο και τρόπος συνεργασίας, καθώς λειτουργούσα πάντα θεσμικά και ανοιχτά στην τοπική κοινωνία.

Δυστυχώς, η δημοτική αρχή, σε καµία περίπτωση δεν υλοποίησε όσα υποσχεθήκαμε στους δηµότες – συμπολίτες µας, αφού κυριαρχεί η αλαζονεία και οι προσωπικές φιλοδοξίες στην οργάνωση, την διοίκηση και τη λήψη αποφάσεων.

Ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των κατοίκων της τοπικής κοινότητας Μουρνιών τιμώντας την επιλογή τους, σεβόμενος την κοινωνία, την εντολή των συνδημοτών μου αλλά και τον εαυτό μου, δηλώνω ότι διαχωρίζω τη θέση µου από τη δηµοτική αρχή, που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους, παραµένοντας στο τοπικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος τοπικός σύµβουλος, µε προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του τόπου µας.

Τοπικός σύμβουλος Μουρνιών
Μουδάκης Νίκος”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook