«Αγρότης, μόνος ψάχνει»….Σουηδέζες σε εξωτική παραλία

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα βρίσκεται στο… επίκεντρο του κόσμου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της… Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά, που η Ελλάδα μας, η Ελλαδίτσα μας, αυτή η μικροσκοπική, αλλά τόσο μαγική χώρα, αποτελεί πηγή… διεθνούς έμπνευσης!

Ναι, η τόσο ταλαιπωρημένη Ελλάδα μας, δεκάδες, εκατοντάδες φορές έχει καταφέρει να κάνει όλο τον υπόλοιπο κόσμο να μιλά γι ΄αυτή! Κι αν είναι καλοκαιράκι; Τότε είναι που απογειώνεται, μιας και το καλοκαίρι μας πάει πολύ αναμφβισβήτητα.

Για ακόμα μία φορά ,λοιπόν, η Ελλάδα έχει αποτελέσει εκτός από τον απόλυτο προορισμό και πηγή έμπνευσης. Και πιο συγκεκριμένα; Τηλεοπτικής έμπνευσης!

Το ξέρεις λατρεμένη ότι αυτές τις ημέρες γυρίζεται στη Κρήτη, ένα από τα πιο γνωστά ριάλιτι και κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι;

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, εδώ και λίγες ημέρες γυρίζεται στη Κρήτη, το γνωστό σε όλους μας ριάλιτι, «Αγρότης, μόνος ψάχνει», το οποίο αν θυμάσαι το είχαμε δει και πριν από αρκετά χρόνια στην ελληνική έκδοσή του, μέσα από τον Alpha, με την Σίσσυ Χρηστίδου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Πιο συγκεκριμένα, στα υπέροχα Φαλάσαρνα Χανίων γυρίζεται αυτή την εβδομάδα ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού. Ναι, ναι, όπως ακριβώς στα λέω…

Πρόκειται για την Σουηδική έκδοση του εν ΄λόγω ριάλιτι, με τα στελέχη του καναλιού Channel 4 της Σκανδιναβικής χώρας να έχουν κλείσει όλη την παραλία που βρίσκεται μπροστά από το beach-bar Playa Paraiso και να δουλεύουν νυχθημερόν το gran-finale του σόου.

Στη… Χαβάη της Κρήτης ,λοιπόν, – όπως αποκαλούν την συγκεκριμένη περιοχή οι Κρητικοί -, βρέθηκε η Σουηδική τηλεόραση για να καταγράψει αρχικά τον ημιτελικό του παιχνιδιού, με τα τέσσερα ζευγάρια να διαγωνίζονται για να περάσουν στο μεγάλο τελικό και στη συνέχεια βεβαίως-βεβαίως, έγιναν και τα γυρίσματα του τηλεοπτικού… μήνα του μέλιτος, του ζευγαριού που κατάφερε να γευθεί τη γλύκα της νίκης.

Φυσικά οι πάντες απόλαυσαν με τρέλα τον ήλιο, την θάλασσα, τα water-sports, την χρυσή αμμουδιά, ενώ όσοι είχαν ακόμη δυνάμεις, έμεναν μέχρι αργά με φόντο το απέραντο γαλάζιο πίνοντας τσικουδιές και δοκιμάζοντας την ασταμάτητα την κρητική κουζίνα!!!!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook