Τρεις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων/Εφήβων, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η διοργάνωση φιλοξενείται στη Βουδαπέστη από την Τετάρτη 18 έως και την Κυριακή 22 Ιουλίου και η ελληνική αποστολή αναχωρεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/07).

Σε αυτήν βρίσκονται οι Όλγα Κουργιαντάκη, Βιολέτα Ζουζούνη και Νικολέτα Παπαγεωργίου, που είχαν πρόσφατα καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Τάμπερε.

Αναλυτικά η ελληνική αποστολή είναι η εξής: Άννα Μαρία Ταξοπούλου (Σόλο Τεχνικό, Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Σόλο Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο), Ιφιγένεια Δίπλα (Σόλο Ελεύθερο, Ντουέτο Τεχνικό, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Σόλο Τεχνικό, αναπλ. Ντουέτο Ελεύθερο), Γεωργία Βασιλοπούλου (Ντουέτο Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Ντουέτο Τεχνικό), Όλγα Κουργιαντάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Βασιλική Κοφίδη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Βιολέτα Ζουζούνη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Νεφέλη Γκαγιάνη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Αναστασία Κουτσελίνη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο), Ευδοκία Φανού (Κόμπο, αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο), Ειρήνη Γιαννούλου (Κόμπο), Αναστασία Δοδοντζίδη (Κόμπο), Νικολέτα Παπαγεωργίου (Μικτό Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο), Βασίλης Γκορτσιλάς (Μικτό Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο).

Η εθνική προπονήτρια Μαρία Θηβαίου δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τα εξής: “Μετά την πετυχημένη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Τάμπερε, από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένη και ήταν ένα σημαντικό τεστ, η ομάδα θα μετάσχει στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, ακόμα πιο καλά προετοιμασμένη και με κάποιες αλλαγές, ευελπιστώντας σε μια ακόμα καλύτερη παρουσία”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook