Ένας ολόκληρος κόσμος ζωντανεύει γύρω σας σε μια μοναδική, βιωματική με όλες τις αισθήσεις εμπειρία στα Χανιά που μένει αξέχαστη

Για όσους πιστεύουν ότι η μάθηση και ψυχαγωγία, είναι δύο ασύμβατα πράγματα, ίσως τελικά και να κάνουν λάθος.

Και για να το διαπιστώσουν  δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τον ειδικό ψυχαγωγικό και παράλληλα εκπαιδευτικό χώρο, ο οποίος δημιουργήθηκε στα Χανιά στην οδό Υψηλαντών 10, στο κέντρο της πόλης.

Ο Minoa’s World, είναι ένας μοναδικός χώρος ο οποίος καινοτομεί από πολλές απόψεις και που σίγουρα αξίζει να επισκεφτούν μικροί αλλά και μεγάλοι.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα 3D μουσείο – 9D κινηματογράφο με θέμα το Μινωικό πολιτισμό, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο ανεπτυγμένους πολιτισμούς της παγκόσμιας ιστορίας.

Η πρωτόγνωρη βιωματική εμπειρία του 9D κινηματογράφου

Όμως εκείνο που σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσει κανείς είναι η βιωματική εμπειρία του 9D κινηματογράφου με την προβολή της ιστορίας της Μινωικής Κρήτης.

Χωρίς υπερβολή πρόκειται για ένα καταπληκτικό «ταξίδι» στην Μινωική εποχή το οποίο ο θεατής το βιώνει με όλες του τις αισθήσεις τον μινωικό κόσμο που βλέπει να τον περιβάλλει. Χιόνι, αέρα, φωτιά, βροχή, θα τα νιώσετε όλα.  Πώς; Θα το ζήσετε εκεί…

Ένα μουσείο σε 3D διαστάσεις

Στο χώρο του μουσείου, ο επισκέπτης, έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά και να ακουμπήσει τα ομοιώματα ενός τυπικού άνδρα της εποχής, κατά την ώρα ασχολίας του με το ψάρεμα, ενός άνδρα τη ανώτερης τάξης, αλλά και γυναίκας Μινωίτισσας κατά τη διάρκεια προσφορών στους θεούς, όλοι τους με τις αντίστοιχες ενδυμασίες.

Επίσης, μπορεί να θαυμάσει την εκκεντρική θεότητα των Μινωιτών με τα φίδια στο κεφάλι αλλά και τον ιερό ταύρο των Μινωιτών που λατρευόταν ως θεότητα. Όλα αυτά με τη χρήση 3D γυαλιών μοιάζουν σαν να ζωντανεύουν μπροστά σας!

Παράλληλα, στους τοίχους καταγράφονται απεικονίσεις από την καθημερινότητα των Μινωιτών.

Τα λόγια στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι «φτωχά» για να μεταφέρουν όλη την εμπειρία και το μόνο που χρειάζεται είναι μια επίσκεψη στο Minoa’s World στην οδό Υψηλαντών 10 (απέναντι από το δημοτικό parking της Περίδου).

Ώρες λειτουργίας καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα 10:00 – 14:00 και 18:00 – 23:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2821097095

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook