Οι δυο Έλληνες, ένας 30χρονος και μία 41χρονη, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στα Οινόφυτα Βοιωτίας από αστυνομικούς του τμήματος Τανάγρας, την στιγμή που αντλούσαν τη βενζίνη από το όχημα μιας εταιρείας, που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο στάθμευσης
Εδώ και ενάμισι μήνα εξασφάλιζαν δωρεάν… καύσιμα δυο επιτήδειοι, που ήταν εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να παραβιάζουν τις τάπες από τα ντεπόζιτα οχημάτων και να «ρουφάνε» το περιεχόμενο, το οποίο μετάγγιζαν σε πλαστικά δοχεία!

Οι δυο Έλληνες, ένας 30χρονος και μία 41χρονη, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στα Οινόφυτα Βοιωτίας από αστυνομικούς του τμήματος Τανάγρας, την στιγμή που αντλούσαν τη βενζίνη από το όχημα μιας εταιρείας, που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο στάθμευσης. Στο πορτ μπαγκάζ του Ι.Χ. αυτοκινήτου του 30χρονου, βρέθηκαν δυο πλαστικά δοχεία, δυο λαστιχένιοι σωλήνες, μια χειροκίνητη αντλία συνδεδεμένη με έναν διαφανή λαστιχένιο σωλήνα, ένα μαχαίρι, ένας κόφτης και πέντε συσκευασίες με 250 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι από τις 31 Μαΐου και μετά, ο 30χρονος είχε διαπράξει άλλες πέντε κλοπές υγρών καυσίμων από Ι.Χ. αυτοκίνητα που έβρισκε παρκαρισμένα σε χώρους στάθμευσης εταιρειών, σε περιοχές των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για κλοπή κατά συρροή και απόπειρα κλοπής κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook