Η Σάρα Τζόχανσον πετάει στους αιθέρες κι είναι διάσημη στα social media

Η Σάρα Τζόχανσον, έχει χαρακτηριστεί ως η πιο «όμορφη πιλότος» της Σουηδίας και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι θα μπορούσε άνετα να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου.

Η 33χρονη παράτησε την κομμωτική και τα τελευταία 2,5 χρόνια πετάει στους αιθέρες. Μάλιστα, ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες τόσο από τα ταξίδια της σε τροπικά μέρη, όσο και από όταν η ίδια βρίσκεται στο κόκπιτ, στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου και μετράει ήδη αρκετές χιλιάδες followers.

Όσο για το πώς αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και από κομμώτρια να εκπαιδευτεί και να γίνει πιλότος, η 33χρονη καλλονή από τη Σουηδία ανέφερε σε συνέντευξή της πως αρχικά ξεπέρασε τον φόβο που είχε με τα ύψη.

«Λατρεύω να βρίσκομαι στον ουρανό. Ούτε εγώ μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα του να πετάω. Μου αρέσει να μαθαίνω και να εξελίσσομαι. Άλλωστε ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις σε αυτή την δουλειά, γιατί ως πιλότος έχω τεράστιες ευθύνες», ανέφερε η ίδια.

Η Σάρα Τζόχανσον ελπίζει η ιστορία της να στείλει το μήνυμα ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου και να αλλάξεις καριέρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook