H Υπεύθυνη του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Ελένη Τσαντηράκη με δήλωση της αναφέρεται στα προβλήματα των Ιδρυμάτων Πρόνοιας στηην Κρήτη.

Η κυρία Τσαντηράκη που είναι Κοινωνιολόγος- Πολιτισμολόγος και πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης αναφέρει:

Με αφορμή τις αποκαλύψεις στην Εφημερίδα των Συντακτών και στα Τοπικά Τηλεοπτικά κανάλια που αφορούσαν τo Παράρτημα του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού στον Πόρο Ηρακλείου, εκφράζω τον προβληματισμό μου αλλά και την έντονη ανησυχία μου όχι μόνον για αυτή την Δομή αλλά και των υπολοίπων 7 Προνοιακών Ιδρυμάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης Το SOS που εκπέμπουν οι υπάλληλοι, τα συσσωρευμένα προβλήματα του Κ.Κ.Π.Π.Κ., ταυτίζονται με την αδυναμία, την αδράνεια και την άγνοια των μελών του Δ.Σ να μπορούν να διοικήσουν και να διαχειριστούν καταστάσεις.

Ένα Διοικητικό Συμβούλιο που όρισε ο ΣΥΡΙΖΑ, που αντί τα μέλη του να προβούν στην ιεράρχηση των προβλημάτων του Κέντρου Κ.Π.Π.Κ.,και να δώσουν άμεσες λύσεις, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επικράτηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών.

Είναι άραγε ευχαριστημένοι από την εξέλιξη αυτή οι ιθύνοντες της Αριστεράς για την πλήρη υποβάθμιση της Προνοιακής Πολιτικής των φιλοξενουμένων στα Ιδρύματα της Κρήτης και ειδικότερα των ανηλίκων παιδιών της Παιδόπολης του Ηρακλείου; Αυτή ήταν η ριζοσπαστική πολιτική τους;

Η Πρόνοια κ. Φωτίου και ημέτεροι του Δ.Σ. του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποτελεί ιδιοκτησία σας, ούτε παιχνίδι στα μικροπολιτικά σας τερτίπια. Ανήκει σε όλους τους περιθαλπόμενους των Ιδρυμάτων, στους εργαζομένους σε όλες αυτές τις ευαίσθητες Δομές, σε όλους που χρίζουν ανάγκης από τις υπηρεσίες της Πρόνοιας. Για όλες αυτές τις ευαίσθητες ομάδες κυρίως όμως για τα παιδιά κ. Φωτίου και αγαπητοί του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σταματήσω ποτέ να αγωνίζομαι και να διεκδικώ ό,τι τους αξίζει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook