Ακόμη μία προσθήκη έμπειρου ποδοσφαιριστή πραγματοποίησε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κώστα Τεγούση.

Ο 27χρονος μέσος μετράει γεμάτες χρονιές στη Football League με Φωστήρα, Καλλιθέα και Αγρ. Αστέρα, ενώ μέχρι πρότινος ήταν στον Εθνικό, τον οποίο βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αν και στη συνέχεια η ομάδα του δεν τα κατάφερε στα μπαράζ ανόδου.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Τεγούση.

Το βιογραφικό του:

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 8 Αυγούστου 1991 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις Ελπίδες Αγρινίου. Επόμενος σταθμός του ο Ακαρνανικός Φυτειών στη Δ’ Εθνική, κατηγορία στην οποία έπαιξε και με Αιγάλεω, Μανδραϊκό. Στο “Σίτι” πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2009-2010. Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία έπαιξε δύο χρόνια με την Καλλιθέα (42 συμμ.-1 γκολ) σε δύο διαφορετικές θητείες, δύο σεζόν με τον Φωστήρα (43 συμμ.) και μία με τον Αγρ. Αστέρα (23 συμμ.-4 γκολ). Το β’ μισό της σεζόν 2012-2013 έπαιξε για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική με την Προοδευτική. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στα Τρίκαλα και στη συνέχεια εντάχθηκε στον Εθνικό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αλλά όχι και την άνοδο.

*Στη φωτογραφία ο Κώστας Τεγούσης με τον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός Γιώργο Τουλουπάκη

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook