Τελευταία ενημέρωση: 24:05

Η πυρκαγιά δεν απειλεί σπίτια και καταστήματα και οι πυροσβέστες έδωσαν  μάχη να αποτρέψουν πάση θυσία κάτι τέτοιο από το να συμβεί – Οι κλήσεις στην πυροσβεστική έφτασαν τριψήφιο αριθμό, περίπου στις 100 ειδοποιώντας για φωτιά στην Αγ.Μαρίνα, παραμονή του πανηγυριού για τον εορτασμό της αγίας.

Συναγερμός σήμανε περίπου στις 11 το βράδυ της Δευτέρας από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε νταμάρι στην Αγ.Μαρίνα όπου έχει μετατραπεί σε πρόχειρη χωματερή.

Κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής ειδοποίησαν με απανωτά τηλεφωνήματα τις πυροσβεστικές αρχές καθώς τα εύφλεκτα υλικά δημιούργησαν μεγάλη εστία φωτιάς και καπνό που “έπνιξε” την ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι κλήσεις στην πυροσβεστική πλησίασαν τριψήφιο αριθμό, γύρω στις 100 ενώ προέρχονταν από διάφορες περιοχές των Χανίων, από Κολυμπάρι και Σταλό μέχρι και τον Βαρύπετρο. Υπενθυμίζεται οτι αύριο εορτάζει η Αγία Μαρίνα και η περιοχή έχει πανηγύρι με αποτέλεσμα από σήμερα, παραμονές της γιορτής να υπάρχουν αρκετοί επισκέπτες οι οποίοι βλέποντας τις φλόγες έσπευσαν να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα και 6 πυροσβέστες και κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο της χωματερής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook