Βλάβη στην Ξυλοκαμάρα δημιούργησε εύλογες απορίες σε οδηγούς και πεζούς στην πόλη των Χανίων

Δεκάδες οδηγοί και πεζοί παρατήρησαν οτι σήμερα τα φώτα στις κολόνες ηλεκτροφωτισμού σε ένα μεγάλο τμήμα των Χανίων παράμεναν ανοιχτά, μέχρι και νωρίς το μεσημέρι. 

Εύλογα κάποιοι αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν, να γίνεται τέτοιο λάθος ενώ υπάρχουν σημεία σε δρόμους που δεν φωτίζονται επαρκώς ακόμα και το βράδυ.

Όπως ενημερωθήκαμε, αιτία για την “ημέρα των Φώτων” στα Χανιά, ήταν μια βλάβη σε πλακέτα της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα, η οποία αντικαταστάθηκε και έτσι, λίγο μετά τις 12, τα φώτα έσβησαν, μαζί και η παράδοξη εικόνα που συναντούσαν οι οδηγοί και πεζοί σε όλο το νομό Χανίων.

Η ανακοίνωση του δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων, κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών έργων και κυκλοφορίας του Δήμου Χανίων ενημερώνει ότι την Τετάρτη (18/7) προέκυψε πρόβλημα στον κεντρικό διακόπτη της ΔΕΗ. 

Συνέπεια αυτού ήταν να παραμένουν αναμμένοι οι στύλοι Δημόσιου ηλεκτροφωτισμού μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, σε όλο το Νομό Χανίων και φυσικά στις περιοχές που εντάσσονται στο Δήμο Χανίων.

Ο Δήμος Χανίων έγκαιρα έλαβε τη συγκεκριμένη ενημέρωση και ήταν “εις γνώση του” το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο οφείλεται σε βλάβη του κεντρικού διακόπτη της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook