Ο Εμπορικός Σύλλογος  Χανίων  ανακοίνωσε  την διενέργεια τακτικών εκλογικών διαδικασιών  για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την  Τετάρτη  3   και  Πέμπτη  4  Οκτωβρίου 2018.

Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στις 5μιση το απόγευμα  με την εκλογο-απολογιστική συνέλευση των πεπραγμένων της τριετίας  και στην συνέχεια έως τις 10 το βράδυ  θα πραγματοποιηθούν οι ψηφοφορίες  για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων καθώς και των εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης οι οποίες θα συνεχιστούν και την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου από τις  8 το πρωί μέχρι τις  8 το βράδυ. 

Δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής  στην Γενική Συνέλευση  έχουν τα μέλη του συλλόγου με εκπληρωμένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ( συνδρομές)  έως και το 2017, τις οποίες μπορούν να τακτοποιήσουν έως  τις   19   Αυγούστου 2018. 

Τονίζουμε  ότι τα μέλη  που δεν θα έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους έως τις  19 Αυγούστου  2018 , δεν θα μπορούν –  βάση καταστατικού – να ψηφίσουν. 

Επίσης ενημερώνουμε τα νέα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν στον σύλλογο, ότι δικαίωμα ψήφου έχουν επίσης όσοι εγγραφούν έως τις 19 Αυγούστου 2018. 

Σχετικά με τις υποψηφιότητες για το Προεδρείο του Συλλόγου και τους εκπροσώπους στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αίτησης υποψηφιότητας, είναι η  Παρασκευή  14 Σεπτεμβρίου 2018.  

Εγγραφές και τακτοποίηση  οικονομικά γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου από τις  9 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook