Στα Χανιά, στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο σκάκι, Σταυρούλα Τσολακίδο

Την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Ενετικό λιμάνι Χανίων, με απόλυτη επιτυχία, το τουρνουά “Σιμουλτανέ” που διοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων και η Σ.Α.Χ.-ΣΑΜΑΡΙΑ.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου αγωνίστηκε ταυτόχρονα, με 33 επίλεκτους Χανιώτες σκακιστές, σε μια βραδιά που αποτέλεσε γιορτή.

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας βρέθηκε την Τρίτη (17/7) το βράδυ στο “Γιαλί Τζαμί”, χαιρέτισε τη συγκεκριμένη σκακιστική διοργάνωση, τονίζοντας ότι “ο Δήμος Χανίων είναι πάντοτε αρωγός σε κάθε αθλητική και πολιτιστική δράση”.

Στο δήμαρχο Χανίων η Σταυρούλα Τσολακίδου

Την Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία της στο σκάκι, Σταυρούλα Τσολακίδου υποδέχτηκε στο γραφείο του, το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας. 

Ο Δήμαρχος Χανίων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την 18χρονη Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η Σταυρούλα Τσολακίδου μίλησε στο Δήμαρχο Χανίων, στη σύντομή συνομιλία τους, για τους στόχους της στο σκάκι που είναι πολύ υψηλοί, αλλά και για τις επιλογές της στον τομέα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.. Μάλιστα, η Σταυρούλα Τσολακίδου εξέφρασε τον θαυμασμό της για την πόλη των Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων πρόσφερε στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, το λεύκωμα “Χανιά: Ταξίδι στο Όνειρο”, (η παρουσίαση του οποίου έγινε την Δευτέρα στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”), καθώς επίσης και ένα μετάλλιο επαίνου του Δήμου Χανίων. Ο κ. Βάμβουκας ευχήθηκε στην Σταυρούλα Τσολακίδου, αλλά και στην πρωταθλήτρια της Σ.Α.Χ. Ανθή Βοζινάκη που επίσης ήταν παρούσα στη συγκεκριμένη συνάντηση, “καλή επιτυχία ενόψει του δύσκολου τουρνουά στην Παλαιόχωρα και καλή πρόοδο”. 

Στην εθιμοτυπική αυτή συνάντηση το “παρών” έδωσαν επίσης, ο πρόεδρος της ΣΑΧ-ΣΑΜΑΡΙΑ, Γιάννης Σπυριδάκης και η Γραμματέας της ΣΑΧ, Βέτα Κουκουράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook