Τεντώνεσαι, παίρνεις το πιο κοφτερό μαχαίρι που έχεις στην κουζίνα σου και ετοιμάζεσαι για ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου: Να κόψεις το καρπούζι!

Ύστερα από αρκετές προσπάθειες… καταφέρνεις να το τεμαχίσεις για ν’ αρχίσεις σε δόσεις να το βάζεις στο μπλέντερ σου ώστε να έχεις ένα ποτήρι καρπουζάδα. Αχ αγαπητέ μου αναγνώστη… Πόσα λίγα ξέρεις. Υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος!

Όπως βλέπεις στο παραπάνω βίντεο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις ένα κουπάτ για να χαράξεις μια τρύπα στο πάνω μέρος του καρπουζιού. Στη συνέχεια θα πρέπει να την κόψεις χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι. Αφού αφαιρέσεις το μικρό αυτό κομμάτι, ξεκίνα -μέσα στο καρπούζι- να λιώνεις τη σάρκα του χρησιμοποιώντας το ραβδομπλέντερ. Και έτοιμη η καρπουζάδα! Εάν είσαι φανατικός του pinterest και θέλεις να οργανώσεις κανένα πάρτι, ρίξε λίγη βότκα και βασιλικό μέσα στο καρπούζι και σέρβιρε το κοκτέιλ σου απευθείας χρησιμοποιώντας μια κουτάλα.

Tip! Θα σε συμβουλεύαμε να αγοράσεις καρπούζι χωρίς κουκούτσια, αν θέλεις ένα απόλυτα ομοιογενές μίγμα. Να ξέρεις πάντως το καλύτερο πετάς!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook