Το 12ο μεταγραφικό απόκτημα της Επισκοπής αποτελεί ο Έρι Ματαραγκάσι, που θα συναντήσει στην ομάδα τον αδερφό του Ντέιβιντ.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Ρεθυμνιακού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Επισκοπή ενέταξε στο δυναμικό της τον Έρι Ματαραγκάσι, που αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στον Ρεθυμνιακό.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί τη 12η μεταγραφή της Επισκοπής, η οποία στο ρόστερ έχει και τον μεγάλο αδερφό του, Ντέιβιντ.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει τα εξής:

Έναν ταχύτατο όσο και πολύ καλό χειριστή της μπάλας έφερε στις τάξεις της η ομάδα μας. 

Πρόκειται για τον Έρι Ματαραγκάσι (μικρός αδερφός του Ντέιβιντ που υπάρχει ήδη στο ρόστερ) ο οποίος αποτελεί τη 12η μεταγραφή του συλλόγου μας. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε επισήμως το μεσημέρι (19/7) με την ανακοίνωση να αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Συκύρι (Έρι) Ματαραγκάσι. Πρόκειται για έναν ταχύτατο ακραίο επιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα.

Είναι γεννημένος στο Πέρετ της Αλβανίας στις 25/9/1995 και μεγαλωμένος στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Έχει ύψος 1.80μ. και πρώτος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Απόλλων Ρεθύμνου. Έκτοτε πέρασε από τον ΟΦΗ Κ17 για να έρθει ξανά στο Ρέθυμνο και τον Άρη όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Ρεθυμνιακό.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Ε. Ματαραγκάσι: «Να βάλω τα δικά μου στοιχεία…»

Λίγο μετά το κλείσιμο της μεταγραφής, ο Έρι Ματαραγκάσι δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εξελίχθηκαν μ’ αυτόν τον τρόπο τα πράγματα και ήρθα στην Επισκοπή. Θέλω με τα στοιχεία που διαθέτω ως ποδοσφαιριστής να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει τους στόχους που έχει θέσει και παράλληλα όλοι στο τέλος, να είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν προκειμένου να γίνει αυτή η μεταγραφή». 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook