Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

Υπογράφηκε την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στα γραφεία του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, η Σύμβαση για το Έργο «Αναβάθμιση Δημοτικής Οδού Παλαιόχωρας – Κουντούρας» μεταξύ του Δημάρχου Αντωνίου Περράκη και του Προέδρου της Εταιρείας ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. Γεωργίου Συνατσάκη. 

Το έργο προϋπολογισμού 6.450.000,00€ με το ΦΠΑ, περιλαμβάνει την βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου Παλαιόχωρα – Κουντούρα, την κατασκευή πεζοδρομίου και ποδηλατόδρομου, τον ηλεκτροφωτισμό καθ΄ όλο το μήκος του δρόμου, την προστασία των πρανών στην περιοχή του Ψηλού Βόλακα καθώς και έργα αποχέτευσης ακαθάρτων προς τον χώρο του Βιολογικού.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Αλυγιζάκης, οι Αντιδήμαρχοι Στέλλα Αλφιέρη, Γιώργος Βακάκης και Νίκος Φιωτοδημητράκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σελίνου Ιωάννης Βαρδουλάκης, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Εταιρείας Αικατερίνη Καλαϊτζάκη-Περράκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξανδρος Τρακάκης και Πολύδωρος Μαρκουλάκης, οι προϊστάμενοι της Τεχνικής και Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Παναγιώτης Αλειφέρης και  Γεώργιος Τζατζιμάκης καθώς και ο σύμβουλος του Δημάρχου Εμμανουήλ Κοτρωνάκης.

Το έργο αυτό είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο έργο που θα επηρεάσει σημαντικά τόσο τον αγροτικό τομέα όσο και τον Τουρισμό στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook