Πολιτικοί, επιχειρηματίες, άνθρωποι του αθλητισμού και φίλοι της οικογένειας τον αποχαιρετούν

Στη Μητρόπολη της Αθήνας γίνεται η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018.

Η οικογένεια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το κύμα συμπαράστασης μετά την τραγική απώλεια, σε ανακοίνωση του Ιδρύματος Κόκκαλη.

Στην κηδεία έδωσε το «παρών» πολύς κόσμος τόσο από τον χώρο της πολιτικής και τον επιχειρηματικό χώρο, όπως και από αυτόν του αθλητισμού, καθώς ο εκλιπόντας ήταν -μεταξύ άλλων και Β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στην Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκαν από πλευράς κυβέρνησης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βασίλης Κικίλιας ήταν από τη Νέα Δημοκρατία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, έδωσαν επίσης το «παρών», καθώς και ο Ανδρέας παπανδρέου ο νεότερος.

Το τελευταίο «αντίο» στον Σωκράτη Κόκκαλη τον νεότερο -μεταξύ άλλων- είπαν επίσης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο πρόεδρος των βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, η γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αλλά και ο πρώην «ερυθρόλευκος» ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Δημήτρης Τσοβόλας και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν επίσης στην κηδεία, καθώς και το ζεύγος Λυμπέρη, αλλά και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook