Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το χωριό Βισταγή και από εκεί, με αγροτικά αυτοκίνητα θα ανέβουμε στην τοποθεσία που βρίσκεται το ιερό σπήλαιο Πάνα, όπου θα κατασκηνώσουμε και θα παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη πεζοπορική εξόρμηση για να συμμετάσχει στις διήμερες εκδηλώσεις “Πάνας Δρώμενα” του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιών, στην επαρχία Αμαρίου, στο νομό Ρεθύμνου, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου 2018. 

Την Κυριακή το πρωί οι συμμετέχοντες θα κατέβουν στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου και από εκεί θα διασχίσουν το πολύ ωραίο και εύκολο φαράγγι Πλατανιών. Η διάρκεια των προτεινόμενων πεζοποριών κυμαίνεται από 4 έως και 6 περίπου ώρες και οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – άρβυλο) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο ύπαιθρο με ατομικά εφόδια διανυκτέρευσης.

 Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας.
    Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 27/07. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κυριακάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook