Δημόσια συνεδρίαση πραγματοποιεί η Οικονομική Επιτροπή, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στη μικρή αίθουσα (δίπλα από το γραφείο Δημάρχου) στον 3ο όροφο  την 24η  του μηνός Ιουλίου έτους 2018, ημέρα  Τρίτη και ώρα 9.30  για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέματα  ημερήσιας διάταξης

1ο Θέμα : Άσκηση ή μη Έφεσης κατά της 106/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ιεράπετρας (Υπόθεση κ. Μαρίνας Πετυχάκη & Ιωάννη Γαλετάκη).

Εισηγητής :Νικόλαος Σφακιανάκης

 2ο Θέμα:  Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2018.

Εισηγητής: Μαρία Πετράκη

3οθέμα: Εξέταση ένστασης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΏΝ ΥΛΙΚΩΝ-ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

Εισηγητής: Μαρία Πετράκη

4ο Θέμα:΄Εγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την αντικατάσταση δημοτικού φωτισμού(ανάδειξη προσωρινού αναδόχου).

Εισηγητής: Μαρία Πετράκη

5ο Θέμα:Καθορισμός των όρων της δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στη ΔΕ Ιεράπετρας (για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας).

Εισηγητής: Μαρία Πετράκη

6ο θέμα :Καθορισμός των όρων της δημοπρασίας για την εκτέλεση της  εργασίας Συντήρηση πρασίνου κοινοχρήστων χώρων Δήμου Ιεράπετρας

Εισηγητής:Μαρία Πετράκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook