Την 9η θέση στον κόσμο κατέλαβαν με την Εθνική ομάδα οι Όλγα Κουργιαντάκη και Βιολέτα Ζουζούνη, στο αγώνισμα του Τεχνικού Ομαδικού.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Την 9η θέση στον κόσμο κατέκτησαν στο αγώνισμα του Τεχνικού Ομαδικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, οι Ολγα Κουργιαντάκη και Βιολέτα Ζουζούνη.

Οι δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες συμμετείχαν στο χορευτικό που βαθμολογήθηκε στην 9η θέση ανάμεσα σε 20 ομάδες που πήραν μέρος στον τελικό.

Μαζί με τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αγωνίστηκαν και οι Βασιλική Κοφίδη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Αναστασία Κουτσελίνη, Αννα Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου και Ιφιγένεια Δίπλα.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσία (92,7347β.), το ασημένιο η Ουκρανία (90,3331β.) και το χάλκινο η Ιαπωνία (89,0176β.).

Το Σάββατο (21/7), τέταρτη και προτελευταία ημέρα των αγώνων, υπάρχει η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στον προκριματικό του Ελεύθερου Ομαδικού και το βράδυ στον αντίστοιχο τελικό, αλλά και η παρουσία για τη Νικολέτα Παπαγεωργίου -μαζί με τον Βασίλη Γκουρτσιλά- στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος στο Μικτό Ντουέτο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση για την ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι Χανιώτισσες αθλήτριες μετά τη νέα επιτυχημένη περίοδο που είχαν φέτος, λαμβάνοντας μέρος σε όλες τις εγχώριες, καθώς και σε διεθνείς διοργανώσεις με την εθνική ομάδα, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το σύνολο των χορευτικών, που διαγωνίστηκαν αυτή τη χρονιά σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οπως κάθε χρόνο, την εκδήλωση στο κολυμβητήριο Χανίων πραγματοποιεί ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ.