Δημοτική Χορωδία «Στάθης Μάστορας»

Με μουσικές παραστάσεις από τnν Δημοτική Χορωδία Βιάννου Στάθης Μάστορας, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις οργανώνονται από τον Δήμο Βιάννου, σε συνεργασία με τους  Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίου Βασιλείου και Καλαμίου αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και πέντε χρόνια έχει επιτευχθεί ένας μεγάλος στόχος κοινωνικής και πολιτισμικής αξίας. Πρόκειται για την Δημοτική Χορωδία Βιάννου «Στάθης Μάστορας», η οποία, αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά, έχει κάνει τεράστια βήματα και πλέον είναι καταξιωμένη, όχι μόνον στο Δήμο Βιάννου, αλλά γενικότερα στην Κρήτη.  Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του εγχειρήματος, μαέστρος και χορωδοί εργάζονται αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, και έχουν δημιουργήσει ένα σημαντικό ρεπερτόριο από σπουδαία τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών.

Αξιόλογο είναι το γεγονός, ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια, τα μέλη της Χορωδίας, μοιράζονται μεταξύ τους την αγάπη και τη χαρά για την ποιοτική μουσική και ειδικότερα για το χορωδιακό τραγούδι. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλεται στην κ. Λίτσα Δογραματζή, η οποία δώρισε το πιάνο της στην Χορωδία «Στάθης Μάστορας».

Καθοριστικής σημασίας για την πρόοδο της Χορωδίας είναι η συνεισφορά του Δασκάλου και Μαέστρου κ. Ορέστη Κουσαθανά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook