Παρέσυραν στην Ελλάδα συμπατριώτισσές τους που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με το πρόσχημα ότι θα τους εξασφάλιζαν εργασία, αλλά τις κρατούσαν φυλακισμένες και τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται στους «πελάτες» τους. Μάλιστα, οι Βούλγαροι μαστροποί παρακρατούσαν όλα τα χρήματα χωρίς να δίνουν δεκάρα στις άτυχες κοπέλες!

«Εγκέφαλος» της σπείρας των προαγωγών, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ήταν ένας 48χρονος Βούλγαρος που, όπως αποδείχθηκε, μετέφερε πριν από λίγες ημέρες από την πατρίδα τους τρεις νεαρές γυναίκες και τις παρέδωσε σε τέσσερις ομοεθνείς του, τρεις άνδρες ηλικίας 55, 39 και 47 χρόνων και μία 41χρονη γυναίκα οι οποίοι τις φυλάκισαν σε ένα σπίτι στο Τολό Αργολίδας όπου επί μια εβδομάδα τις υποχρέωναν με την απειλή βίας να προσφέρουν τις ερωτικές τους «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου εντόπισαν το σπίτι- κολαστήριο, έκαναν έφοδο μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και συνέλαβαν τους τέσσερις μαστροπούς, όχι όμως και τον «εγκέφαλο» που κατάφερε να διαφύγει. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αρπαγή και σωματεμπορία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook