Ο προϊστάμενος Μηχανοργάνωσης Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Α.Μ. έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter “ΜΠΡΑΒΟ Ρουβίκωνα: Επίθεση στο Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζοντας την πολιτική της Κυβέρνησης υπέρ του Ισραήλ δολοφόνων των Παλαιστινίων. Περισσότερα στην ανακοίνωσή τους”

Με «άριστα 10» βαθμολόγησε ανώτατος διοικητικός υπάλληλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο υπουργείο Εξωτερικών το απόγευμα της Κυριακής.

Ο προϊστάμενος Μηχανοργάνωσης Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Α.Μ. έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter “ΜΠΡΑΒΟ Ρουβίκωνα: Επίθεση στο Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζοντας την πολιτική της Κυβέρνησης υπέρ του Ισραήλ δολοφόνων των Παλαιστινίων. Περισσότερα στην ανακοίνωσή τους”, ενώ κοινοποίησε την είδηση της επίθεσης όχι από κάποια ενημερωτική ιστοσελίδα, αλλά από γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου. Μάλιστα έκανε retweet αναρτήσεις άλλων χρηστών του διαδικτύου που κινούνταν στο ίδιο ύφος.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media. 

«Να υποθέσω ότι στις επαφές σας με τους νέους, τους ενθαρρύνετε να καταστρέφουν την δημόσια περιουσία την οποία πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Κι εμείς πληρώνουμε εσάς” ήταν το δεικτικό σχόλιο ενός χρήστη στο twitter, ενώ άλλος του πρότεινε “γράψτε ένα μπράβο και στον Δημήτρη Κουφοντίνα!».

«Επειδή είπα ΜΠΡΑΒΟ Ρουβίκωνα για Επίθεση στο Υπουργείο Εξωτερικών κλπ. οι απανταχού φιλελέρες κλπ ακροδεξιά κνώδαλα, θέλουν αν δυνατόν να με σχολάσουν ή καλύτερα να με λιθοβολήσουν… θαυμάστε τους…» ήταν η απάντηση του πανεπιστημιακού υπαλλήλου στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε έπειτα από τα «μπράβο» που μοίρασε στα μέλη του Ρουβίκωνα.

Ο ανώτατος διοικητικός υπάλληλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας φαίνεται ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής της συγκεκριμένης οργάνωσης. 

Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι πριν από τρεις εβδομάδες, οπότε και συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα επειδή απείλησε ότι η συλλογικότητα θα κάψει τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο προϊστάμενος Μηχανογράφησης Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου είχε εκφράσει δημοσίως την αντίθεσή του στη σύλληψη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook