Ο 55χρονος άνδρας κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έκαψε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους, στην Πετρούπολη, πριν από περίπου ένα χρόνο – «Πες μου τον λόγο που την σκότωσες» ούρλιαζε η μάνα της άτυχης κοπέλας – Αναβλήθηκε η δίκη για τις 8 Οκτωβρίου
Με ύβρεις και κατάρες «περιέλουσαν» οι συγγενείς της άτυχης 18χρονης Ειρήνης, τον πατέρα της ο οποίος κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους, στην Πετρούπολη, πριν από περίπου ένα χρόνο. 

Την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη οδηγούσε από την πίσω πόρτα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τον 55χρονο κατηγορούμενο πατέρα, η μητέρα της 18χρονης ούρλιαξε «δολοφόνε, απάνθρωπε, έπρεπε να έχεις αυτοκτονήσει καθίκι, πήρες το παιδί μου και το έβαλες στο χώμα. Σύντομα να είσαι και εσύ στο χώμα».

Κλαίγοντας η μαυροφορεμένη μητέρα της άτυχης κοπέλας ζήτησε από τον κατηγορούμενο να της πει γιατί έκοψε το νήμα της ζωής της κόρης τους.

«Γιατί, τον λόγο να μου πεις; Είδες πόσο δειλός είσαι, ούτε το λόγο δεν ξέρεις, καθίκι. Είσαι τέρας, όχι πατέρας. Έχω δικαίωμα να μάθω γιατί μου την πήρες, γιατί την έβαλες στον τάφο. Τόσο πολύ τη μισούσες; Να πεις την αλήθεια».

Όμως, εκείνος δεν σήκωσε ούτε για μια στιγμή το κεφάλι του, για να αντικρούσει τη γυναίκα με την οποία ήρθε αντιμέτωπος όταν εκείνη του επιτέθηκε αμέσως μετά την αναβολή της δίκης, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του, για τις 8 Οκτωβρίου 2018. 

Η πρώην σύζυγος

Στο πλευρό της και η πρώην σύζυγος του 55χρονου και μητέρα του μεγαλύτερου γιου του. 

«Αλήτη θα σε κυνηγάω μέχρι να πεθάνεις. Τρία παιδιά έχεις καταστρέψει. Το παιδί σου ντρέπεται, ήθελε να έρθει να σε σκοτώσει… Ήθελε να αλλάξει το όνομα του αλλά δεν το άφησα» ξέσπασε όταν τον αντίκρισε. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 18χρονη μαρτύρησε στα χέρια του πατέρα της ο οποίος, αφού της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, τη στραγγάλισε, την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, το στήθος και το χέρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι τους.

Τελικά, η άτυχη 18χρόνη, ξεψύχησε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για λίγα εικοσιτετράωρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook