“Ένα μεγάλο έργο για την περιοχή του Κουτσουρά οδεύει προς την ολοκλήρωσή του”

Στην υπό κατασκευή πλατεία του Κουτσουρά βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σταυροχωρίου κ. Ιωάννη Ζουμπουλάκη για να ενημερωθεί για τις εργασίες της πρώτης φάσης του έργου που έχουν ολοκληρωθεί.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης:

“Ένα μεγάλο έργο για την περιοχή του Κουτσουρά οδεύει προς την ολοκλήρωσή του”

Προχωράμε στη δεύτερη φάση του έργου της πλατείας που όταν ολοκληρωθεί, θα αναβαθμίσει αισθητικά και λειτουργικά ολόκληρη την περιοχή.  
Ο Κουτσουράς είναι μία αναπτυσσόμενη περιοχή τουριστικά και αγροτικά, με μεγάλη δυναμική, και η έλλειψη ενός τέτοιου χώρου ήταν παραπάνω από εμφανής. 
Η πλατεία του Κουτσουρά προβλέπεται να περιλαμβάνει παιδική χαρά και γήπεδο μπάσκετ και αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμό σημείο άθλησης, ανάπαυλας, αναψυχής και δραστηριοτήτων.

Ευχαριστώ τον κ. Βρυγιωνάκη και τον κ. Ζουμπουλάκη για την σημαντική βοήθεια που προσφέρουν για την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου αλλά και για την καθημερινή τους στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη ικανοποίηση των αιτημάτων, την επίλυση των προβλημάτων και την συνεχή ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας του Σταυροχωρίου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook