Ο 21χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας του και δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης, παρέσυρε την 16χρονη Σέρβα που έκανε διακοπές στην Χαλκιδική με την οικογένεια της, την τραυμάτισε σοβαρά και την εγκατέλειψε.

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, μετά από άμεση κινητοποίηση και επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών κλιμακίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ένας 21χρονος Έλληνας, για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, νωρίτερα την ίδια ημέρα στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων – Σιθωνίας στην περιοχή της Σάρτης, ο 21χρονος οδηγώντας το Ι.Χ. αυτοκίνητο της μητέρας του και μάλιστα δίχως καν να έχει δίπλωμα οδήγησης, παρέσυρε μία 16χρονη Σέρβα που κινούταν πεζή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Το κορίτσι που έκανε διακοπές στην περιοχή με την οικογένειά της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πολυγύρου και από εκείνη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον.

Οι αστυνομικοί είχαν περιγραφή του αυτοκινήτου από αυτόπτες μάρτυρες και μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν τον νεαρό, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook