Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας στην Αργυρούπολη Ρεθύμνης, θα  παραμείνει κλειστό την εβδομάδα 23 – 27 Ιουλίου 2018. 

Τα προγράμματα συνεχίζονται κανονικά όλο τον Αύγουστο μέχρι το τέλος της τουριστικής σεζόν (Οκτώβριος 2018) και περιλαμβάνουν: 
Ξενάγηση στον χώρο του Κέντρου 

Γευσιγνωσία τυριών

Δοκιμή κρασιού από τον Κρητικό Αμπελώνα (σε συνεργασία με το δίκτυο Recevin – Ρέθυμνο Ευρωπαϊκή Πόλη κρασιού 2018) 
Σεμινάριο  – γευσιγνωσία Ελαιολάδου

Μαγειρική επίδειξη (πίτες με τυρί και μέλι) 
Μαθήματα μαγειρικής
(Για την συμμετοχή γκρούπ προαπαιτείται ραντεβού) 
Τα προγράμματα παρουσιάζονται στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. 
Ωράριο λειτουργίας: 09.00 – 15.00 Δευτέρα – Παρασκευή  

Επίσης:

Στις 20/08/2018 στα πλαίσια της δράσης «Μαγειρεύοντας στην Κουζίνα του Κέντρου Κρητικής Γαστρονομίας» θα παρουσιαστεί το σεμινάριο μαγειρικής «Συνταγές Πρόσφυγες επιστρέφουν στην Κρήτη» όπου θα παρουσιαστούν  ζωντανά, παραδοσιακές Κρητικές συνταγές που πήραν μαζί τους ως πρόσφυγες οι Οθωμανοί Κρητικοί την περίοδο της ανταλλαγής των πληθυσμών. Η Κρητική κουζίνα  ενσωματώθηκε στη γαστρονομική παράδοση στα παράλια της Μικράς Ασίας και κοινές συνταγές μαγειρεύονται ακόμη από τον αστικό πληθυσμό. Το σεμινάριο παρουσιάζει η food blogger και συγγραφέας Οζλεμ Πελαγία Τσέγκα. Για την συμμετοχή προαπαιτείται εγγραφή. 

Επικοινωνία για ραντεβού:
Ασπασία Σταυρουλάκη 
[email protected] / facebook: Cretan gastronomy Center 
Τηλ 6979552591 – 2831081252

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook