Έκλεψαν το ταξί ενός 60χρονου οδηγού

Πανικός προκλήθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22 Ιουλίου στο Ρόρσαχ που ανήκει στο καντόνι του Στ. Γκάλεν. Μια τριμελής οικογένεια από την Αυστρία έκλεψε το ταξί ενός 60χρονου οδηγού, τον οποίο μάλιστα ο πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Ο 38χρονος άνδρας, μαζί με την 34χρονη σύζυγό του και την δεκάχρονη κόρη τους, μπήκαν στο ταξί και ξεκίνησαν μια τρελή πορεία σηκώνοντας στο πόδι την μικρή πόλη. Πέρασαν από κήπους σπιτιών, συγκρούστηκαν με μια βάρκα που βρισκόταν πάνω σε ένα τρέιλερ έξω από μια οικεία, ισοπέδωσαν έναν φράκτη και κατέληξαν μπροστά στην πόρτα ενός γκαράζ πέφτοντας από ένα μικρό ύψωμα.

Στη συνέχεια παράτησαν το ταξί και προσπάθησαν να απομακρυνθούν από το σημείο περπατώντας, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς η αστυνομία τους εντόπισε και τους συνέλαβε.

Το κορίτσι, μάλιστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ούτως ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς έφερε επιφανειακούς τραυματισμούς.

Στον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, εκτός του ότι δεν είχε άδεια οδήγησης, βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Το ζευγάρι κρατείται, με την αστυνομία να μην έχει απαγγείλει ακόμα κατηγορίες καθώς προσπαθεί να προσδιορίσει τα αίτια του περίεργου αυτού περιστατικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook