Η υπερσύγχρονη, υπερπολυτελής βίλα πάνω σε τροχούς που βρίθει τεχνολογιών

Αποτελεί την επιτομή της χλιδής. Ένα αυτοκινούμενο που απευθύνεται σε συγκεκριμένα βαλάντια και συναγωνίζεται σε πολυτέλεια ακόμα και πανάκριβες κατοικίες. Γι’ αυτό άλλωστε και η τιμή του είναι εξωπραγματική. Περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η Furrion, μια σχεδιαστική εταιρεία που ειδικεύεται στο σχέδιο εσωτερικών χώρων, αλλά και το βιομηχανικό σχέδιο, που ειδικεύεται στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροπλοΐας, των ειδικών οχημάτων και των θαλάσσιων σκαφών, παρουσίασε την εκδοχή της για μια υπερσύγχρονη, υπερπολυτελή βίλα πάνω σε τροχούς που βρίθει τεχνολογιών.

Πρόκειται για το Elysium – ένα motorhome μήκους 13,7 μέτρων, πλάτους 2,5 μέτρων και ύψους 4,1 μέτρων. Αν μη τι άλλο ένα επιβλητικό όχημα που γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό χάρη στο ελικόπτερο τύπου Robinson R22 που φιλοξενεί σε ειδικό σημείο στην οροφή του! Εκεί υπάρχει επίσης και χώρος αναψυχής που περιλαμβάνει και υδρομασάζ. Η πρόσβαση στην οροφή γίνεται μέσω εσωτερικής σκάλας.

Το εσωτερικό του οχήματος διαθέτει μεταξύ άλλων, κουζίνα υψηλών προδιαγραφών που εξοπλίζεται με πλυντήριο πιάτων, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και ψυγείο κρασιών, «έξυπνη» τουαλέτα και «έξυπνη» ντουζιέρα, τρεις τηλεοράσεις 4Κ 75 ιντσών, κάμερες παρατήρησης, σύστημα infotainment και πλοήγησης με οθόνη αφής 15 ιντσών…

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook