Στην αναζήτηση της τελευταίας του προσθήκης εξακολουθεί να βρίσκεται ο ΟΦΗ λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Η κρητική ομάδα μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Σενεγαλέζο Φρεντερίκ Μεντί πλέον αναζητά έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της επίθεσης και οι υποψήφιοι για αυτή την θέση είναι τρεις.

Πιο ψηλά στη λίστα του Νίκου Αναστόπουλου αλλά και του Νίκου Μαχλά είναι ένας Γάλλος αριστερός εξτρέμ που έχει καλό βιογραφικό και το όνομα του δεν έχει αποκαλυφθεί. Με τον εκπρόσωπο του παίκτη έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις και μέχρι την Δευτέρα το πρωί θα ξεκαθαρίσει αν θα καταλήξει σε «γάμο» το φλέρτ των δύο πλευρών.

Εάν και αυτή η υπόθεση οδηγηθεί σε ναυάγιο στον ΟΦΗ θα στραφούν στις λύσεις που υπάρχουν από την εγχώρια αγορά με τις περιπτώσεις των Ντενίζ Μπαϊκαρά και Μίρνες Σίσιτς να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Με τον Τούρκο πρώην μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού ουσιαστικά υπάρχει προφορική συμφωνία και ο ΟΦΗ έχει τον παίκτη στάντ μπάϊ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού.

Από εκεί και πέρα το νέο όνομα που έχει μπει τις τελευταίες ώρες στη λίστα του Αναστόπουλου είναι ο Μίρνες Σίσιτς που απασχόλησε μεταγραφικά τον ΟΦΗ και τον Ιανουάριο αλλά τότε η μεταγραφή του δεν είχε γίνει . Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος , έχει καταθέσει προσφυγή κατά του Ηρακλή διεκδικώντας ένα ποσό της τάξεως των 60.000 ευρώ, και βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του.

Αγωνία για τον τραυματισμό του Βάντο

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα στον ΟΦΗ αγωνιούν για το μέγεθος του τραυματισμού του Βάντο που αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπάκ θα υποβληθεί την Δευτέρα σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει καθώς υπάρχουν φόβοι για θλάση πρώτου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι θα κρατήσει τουλάχιστον για 2 εβδομάδες εκτός προπονήσεων το 25χρονο αριστερό μπακ του ΟΦΗ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν και την Κυριακή ρεπό και επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook