Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας για 7χρονη

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε ένα επτάχρονο κορίτσι από το Μίσιγκαν, που έχασε τη ζωή του καθώς προσπαθούσε να διασχίσει αυτοκινητόδρομο στο προάστιο Ρόμουλους.

Το άτυχο παιδί πήγαινε να ζητήσει βοήθεια μετά το ατύχημα που είχε με τον πατέρα της λίγο νωρίτερα. Ο άνδρας, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, έπεσε πάνω σε ένα εγκαταλειμμένο όχημα και βγήκε εκτός δρόμου.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 15 Ιουλίου.

Το κορίτσι βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να περάσει τον αυτοκινητόδρομο, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, σύμφωνα με την αστυνομία. Πριν το τραγικό περιστατικό είχε προλάβει να επικοινωνήσει με τις αρχές ζητώντας βοήθεια και λέγοντας πως ο πατέρας της ίσως ήταν νεκρός.

Σχεδόν την ίδια στιγμή μια γυναίκα επικοινώνησε με την αστυνομία του Μίσιγκαν ισχυριζόμενη πως υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπήσει κάποιον πεζό. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάποια ζημιά στο αυτοκίνητό της και άρχισαν να ερευνούν την περιοχή.

«Έψαξαν με τους φακούς την περιοχή, έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά δεν εντόπισαν κάτι», δήλωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος του Μίσιγκαν, Μάικλ Σο.

Έτσι, αφού ολοκλήρωσαν την έρευνά τους, άφησαν τη γυναίκα να φύγει. Τελικά το άψυχο κορμί της επτάχρονης εντοπίστηκε σε απόσταση σχεδόν ενός μιλίου από το σημείο που βρισκόταν το αυτοκίνητο του πατέρα της.

Εκείνος δεν γνώριζε καν ότι στο αυτοκίνητό του υπήρχε άλλο άτομο, καθώς ήταν πολύ μεθυσμένος, όπως ανέφερε η αστυνομία.

«Βρίσκεται υπό κράτηση. Η κόρη του “έφυγε”. Η μητέρα γνωρίζει ότι η κόρη της σκοτώθηκε. Αυτή η γυναίκα θα επηρεαστεί για το υπόλοιπο της ζωής της», ανέφερε ο Μάικλ Σο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook