Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες το απόγευμα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης Βασίλης Λαμπρινός με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργο Πατούλη, το πρωί της Τρίτης 24 Ιουλίου. 

Ο Δήμαρχος εξέφρασε στον κ. Πατούλη την οδύνη του για την τραγωδία που έπληξε την Ανατολική Αττική και του ζήτησε να μεταφέρει στους Δημάρχους των περιοχών που επλήγησαν, την αλληλεγγύη των Δημάρχων της Κρήτης. Ακόμη, τόνισε την διάθεση και την ετοιμότητα του Δήμου Ηρακλείου να συνδράμει με όποιο τρόπο του ζητηθεί τους πυρόπληκτους Δήμους. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος, αναβάλλοντας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις,  στις οποίες ήταν ο ίδιος παραγωγός. 

Επίσης, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πολιτικής συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τις φωτιές της Αττικής. Όσοι θέλουν, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής  και ιατρικής φροντίδας,  στο Πολύκεντρο Νεολαίας, την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιουλίου, από τις 10.00 έως τις 13.00 και από τις 19.00 έως τις 21.00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook