«Δεν έχουν καθόλου άδικο όσοι με ειρωνεία λένε πως αν τα δάση ήταν τράπεζες, τότε αν δεν είχαν σωθεί, σίγουρα θα είχαν καλύτερη τύχη”.

Ακόμα λιγότερο άδικο έχουν εκείνοι που ισχυρίζονται πώς αν τα δάση και οι γύρω οικισμοί ήταν συμβολαιογραφεία, τότε θα ήταν καλύτερα φυλαγμένα ή ακόμα και αδιαπέραστα προφυλαγμένα» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ σημειώνει επίσης πως «αποτελεί τρισμέγιστη υποκρισία σε μέρες εθνικού πένθους η κυβέρνηση και διαχρονικά το βρώμικο πολιτικό κατεστημένο που έχουν πολιτική ευθύνη για τραγωδίες όπως της Μάνδρας πρόσφατα και δεκάδων νεκρών και καμένων σπιτιών στο Μάτι και στο Βουτζά, να κωφεύουν μπροστά στο αίτημα να ακυρώσουν έστω για σήμερα Τετάρτη τους μακάβριους πλειστηριασμούς σπιτιών και λαϊκών περιουσιών.

Τέλος ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι «αποτελεί όνειδος για μια κυβέρνηση το γεγονός ότι κανείς και ποτέ δεν αναλαμβάνει καμιά πολιτική ευθύνη και δεν εκδηλώνεται από κανένα και σε καμιά περίπτωση παραίτηση, όσο μεγάλες εθνικές τραγωδίες και αν πλήξουν την χώρα και όσο και αν βοά η πραγματικότητα για εγκληματικές καθυστερήσεις, παραλήψεις, ανεπάρκειες και λάθη».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook