Σε διάψευση δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε παραμονές ή επιστροφές ποδοσφαιριστών προχώρησε μέσω ανακοίνωσης ο Πλατανιάς.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με αφορμή δημοσίευματα που αναφέρονται σε παραμονές ή επιστροφές ποδοσφαιριστών θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:

1. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία μετακίνηση στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ούτε συμφωνία για ανανεώσεις συνεργασίας. Επίσης ουδέποτε έχει τεθεί θέμα παραμονής ή φυγής παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

2. Όσον αφορά την ονοματολογία σχετικά με την παρουσία στο νέο ρόστερ παίκτων που στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας, δεν έχει καμία υπόσταση. Στόχος μας είναι η δημιουργία νεανικού ρόστερ. Σε αυτό θα υπάρχει παίκτης ενώ των 30 ετών, ο οποίος θα επιλεγεί από τον προπονητή σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και θα πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια, εμπειρία σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και παράλληλα επιθυμία να αγωνιστεί στην ομάδα μας χωρίς να απαιτεί με συμβόλαιο θέση βασικού.

3. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων δημιουργεί μια νέα ομάδα με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί παιχνίδια μάνατζερ που κάνουν κακό, όχι μόνο στην ίδια, αλλά και στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook