Άλλο ένα εντυπωσιακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με απόλυτη επιτυχία κατάφερε να πραγματοποιήσει ο μουσικοχορευτικός όμιλος «Αροδαμός» στα πλαίσια της προγραμματισμένης ετήσιας καλοκαιρινής εκδηλώσεως του, με τίτλο η 8η συνάντηση παραδοσιακών συγκροτημάτων «Αροδαμός 2018».

Την περασμένη Δευτέρα 23 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ. τρέχοντος έτους, στην πλατεία πίσω από το Τέμενος του Κιουτσούκ Χασάν (Γιαλί Τζαμί) στο λιμάνι Χανίων έλαβε χώρα μία μεγαλειώδης μουσικοχορευτική συνάντηση τριών παραδοσιακών συγκροτημάτων με πρωτοβουλία που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο Αροδαμό» και που πλέον αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για την πόλη των Χανίων.

Εκτός από τον τοπικό Χορευτικό Όμιλο «Αροδαμό» τον κύριο διοργανωτή της εν λόγω εκδήλωσης, συμμετείχαν και δύο χορευτικά συγκροτήματα από άλλα τοπικά διαμερίσματα και άλλους  νομούς της Ελλάδας. Από το νομό της Λάρισας και συγκεκριμένα από το χωριό Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου, ο «Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δαμασίου» και από το νησί της Ρόδου ο αναπτυξιακός και πολιτιστικός σύλλογος Κρεμαστής «Η πρόοδος».

Και τα τρία χορευτικά σύνολα των τριών προαναφερθέντων χορευτικών ομίλων και συλλόγων πραγματοποίησαν θεαματική εμφάνιση αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους τουρίστες και περιηγητές της πόλεως μας.

Δημόσια συγχαίρω την χοροδιδάσκαλο κ. Άννα Πατεράκη και όλα τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου «Αροδαμός» για την άψογη και υπέροχη αυτή εκδήλωση, την άρτια οργάνωση και τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο όλοι μαζί, σαν μία αρραγή ομάδα, υπεύθυνα εργάζονται και συνεργάζονται και με απόλυτη επιτυχία καταφέρνουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Κατακλείνοντας θερμά και πάλι τους συγχαίρω και τους εύχομαι τα όνειρα και οι προσδοκίες τους για το μέλλον του Συλλόγου τους να ευοδωθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε ο σύλλογος τους, ο οποίος στους χαλεπούς καιρούς μας επιδεικνύει ένα ελπιδοφόρο παρόν, να έχει και ένα λαμπρό μέλλον.

Σταύρος Μυριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook