Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, εντάσεως 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αττική: Ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοανατολικοί εντάσεως 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα θα στραφούν νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια, βορειοανατολικοί 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Καλός καιρός.Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, εντάσεως 4 με 6 και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες τοπικά θα φθάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 4 με 6 και πρόσκαιρα στα κεντρικά τμήματα τοπικά θα φθάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook