Η σεζόν για το τμήμα τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων ολοκληρώθηκε με τη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Πρωτότυπα παιχνίδια, μεγάλος ενθουσιασμός και… μπουγέλο συνέθεταν το σκηνικό στην εκδήλωση με την οποία “έπεσε” η αυλαία της σεζόν.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Με μια εξαιρετική γιορτή, η οποία συνοδεύτηκε από την εκτόξευση στον ουρανό βεγγαλικών, ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τους νεαρούς αθλητές του τμήματος τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Με πρωτότυπα παιχνίδια, μεγάλο ενθουσιασμό και το… συνηθισμένο για τέτοια περίοδο, μπουγέλο, τα παιδιά διασκέδασαν για περισσότερες από δύο ώρες στο χώρο των εγκαταστάσεων του Ομίλου, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την φετινή τους δραστηριότητα.

Η φετινή γιορτή ήταν η καλύτερη από κάθε άλλη φορά από οργανωτικής πλευράς, καθώς μεταξύ άλλων, περιλάμβανε πολλές εκπλήξεις στους μικρούς αθλητές. Μεταξύ άλλων και μετά την ολοκλήρωση της γιορτής, τους περίμεναν… παγωτά, γλυκά και χυμοί, ωστόσο αυτό που πραγματικά τα εντυπωσίασε ήταν τα δεκάδες βεγγαλικά που εκτοξεύτηκαν στον χανιώτικο ουρανό, μετατρέποντας τη νύχτα σε… μέρα, προσφέροντας έτσι ένα μοναδικό θέαμα.

Οπως κάθε χρόνο, η συμμετοχή των παιδιών στη γιορτή ήταν μαζική, ανανεώνοντας τα ίδια το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο, οπότε και θα ξεκινήσουν εκ νέου τα τμήματα.

Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της γιορτής, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων βράβευσε με πλακέτα την οποία παρέδωσε ο πρόεδρος, Τάσος Δημολίτσας, την προπονήτρια, Πωλίνα Γρηγοράκη, η οποία μετά από 15 ολόκληρα χρόνια δεν θα συνεχίσει να προφέρει τις υπηρεσίες της στον ΟΑΧ. Η Πωλίνα Γρηγοράκη, συγκινημένη, παρέλαβε την πλακέτα και ευχαρίστησε τον Ομιλο Αντισφαίρισης για όλα όσα έζησε η ίδια όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω χανιώτικες επιχειρήσεις για την συνεισφορά τους στην απόλυτα επιτυχημένη γιορτή του τμήματος τένις:

• Best Buy (Ρεϊζάκης)

• Ζαχαροπλαστείο – Catering Τζεδάκης

• Ζαχαροπλαστείο Αφοί Κληματσάκη

• Πυροτεχνήματα Πυροβολάκης

• Chania SkyArt

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook