Μεγάλο κρητικό γλέντι με αυθεντικές σφακιανές πίτες, πλούσιο παραδοσιακό φαγητό, άφθονο κρασί και κρητική μουσική από τον γνωστό Κρητικό καλλιτέχνη, Αντώνη Μαρτσάκη

Η σφακιανή πίτα “γιορτάζει” και μάλιστα γιορτάζει στο… σπίτι της, τα Σφακιά! 

Εξάλλου, πού αλλού θα μπορούσε να στηθεί η πιο μεγάλη γιορτή, παρά στον τόπο που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένα από τα πιο ωραία και παραδοσιακά γλυκίσματα στο οποίο ελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν.

Η γιορτή της Σφακιανής Πίτας για μια ακόμα χρονιά διοργανώνεται στο παλιό λιμάνι των Σφακίων στις 17 Αυγούστου 2018 στις 20.30, με πρωταγωνίστρια φυσικά τη σφακιανή πίτα.

Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζεστές σφακιανές πίτες φτιαγμένες με την αυθεντική σφακιανή συνταγή και με αγνά υλικά.

Φυσικά από το γλέντι που θα στηθεί δεν θα λείπει ο χορός και η ζωντανή κρητική μουσική. Για τη διασκέδαση θα φροντίσει ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης, Αντώνης Μαρτσάκης, ενώ φιλική συμμετοχή θα πραγματοποιήσει και ο μουσικοχορευτικός σύλλογος “Τα Σφακιά”.

Η γιορτή εκτός από σφακιανές πίτες θα περιλαμβάνει πλούσιο παραδοσιακό φαγητό, άφθονο τοπικό κρασί και τσικουδιά αλλά και κλήρωση με πολλά δώρα.

Ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσετε. 

Μέγας χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook