Μετά την απολογία του ο 36χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή - Στην Εντατική παραμένει ο 24χρονος που δέχτηκε μαχαιριές σε λαιμό και κοιλιά, μπροστά στη Δημοτική Αγορά

Στη φυλακή οδηγήθηκε, μετά την απολογία του, ο 36χρονος, βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος μαχαίρωσε τραυματίζοντας σοβαρά έναν 24χρονο, το απόγευμα του Σαββάτου, στη Δημοτική Αγορά, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Ο 36χρονος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα Χανίων την Δευτέρα, δυο ημέρες μετά την αιματηρή συμπλοκή, και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη ανακριτκή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Την ίδια ώρα, το θύμα του, ένας 24χρονος Μαροκινός, δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, με σοβαρά τραύματα στο λαιμό και την κοιλιά.

Ο 24χρονος, εισήχθη το Σάββατο στο Νοσοκομείο Χανίων με ακατάσχετη αιμορραγία, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αμέσως και αφού οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάστασή του, οδηγήθηκε στη ΜΕΘ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται