Ο γνωστός ΚΟΥΜΟΣ στις Καλύβες, μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά ευχάριστα, με ένα ξεχωριστό cocktail bar μέσα σε ένα καταπράσινο παράδεισο!

Είναι από τους χώρους εκείνους που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος. Άλλωστε η φήμη του έχει φτάσει σε κάθε γωνιά της Κρήτης, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες, Έλληνες και ξένους.

Ο λόγος για τον ΚΟΥΜΟ, στις Καλύβες Αποκορώνου. Ένα μοναδικό χώρο από πέτρα και ξύλο, ο οποίος απλώνεται μέσα σε ένα καταπράσινο ελαιώνα τεσσάρων στρεμμάτων, γεμάτο με φυτά και λουλούδια.

Και μπορεί μέχρι σήμερα να γνωρίζουμε τον Κούμο για την εξαιρετική Κρητική κουζίνα, πλέον υπάρχει άλλος ένας σημαντικός λόγος για να τον επισκεφθείτε.

Το KOUMOS cocktail bar!

Το κτήμα, διαθέτει πλέον μια ξεχωριστή γωνιά για όσους αναζητούν μια πιο έντονη βραδινή διασκέδαση.

Στο συγκεκριμένο χώρο, έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε και να νιώσετε τη δροσιά ενός ποτού ή cocktail της αρεσκείας σας, με τη συνοδεία επιλεγμένης ελληνικής, ξένης μουσικής, αλλά και κρητικής μουσικής.

Το μοναδικό cocktail bar στην ευρύτερη περιοχή, με δυνατή μουσική, special βραδιές με γνωστούς Dj, αλλά και live βραδιές με συγκροτήματα και καλλιτέχνες που ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες.

Αξίζει να απολαύστε τα ιδιαίτερα cocktails με βάση ελληνικά προϊόντα όπως η τσικουδιά, η μαστίχα Χίου, το ούζο, τα διάφορα αρωματικά βότανα κ.α. Γεύσεις και αρώματα που απογειώνουν τις προσδοκίες σας.

Και όλα αυτά, σε ένα πραγματικά ξεχωριστό μέρος, μέσα στη φύση! Τις βραδινές ώρες μάλιστα, ο χώρος μεταμορφώνεται, χάρη στον εντυπωσιακό φωτισμό και δίνει μια παραδεισένια αίσθηση στους θαμώνες.

Υπέροχος χώρος, μοναδικά cocktails, όλα συνδυασμένα με την παράδοση και την γνωστή σε όλους φιλοξενία που μόνο στον Κούμο ξέρουν να προσφέρουν.

Το απόλυτο σημείο χαλάρωσης μετά από μια γεμάτη καλοκαιρινή μέρα. Το απόλυτο σημείο χαλάρωσης, 15 μόλις λεπτά από τα Χανιά και τις όμορφες παραλίες των Καλυβών!

Μείνετε συντονισμένοι….

ΚΟΥΜΟΣ Cocktail Bar
Καλύβες Αποκορώνου, Χανία
Τηλ.:28250 32257

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook