Την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης Κανόε Καγιακ Σπριντ και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP θα έχουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου, στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Μια διπλή αποστολή παρουσιάζεται για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης κανόε καγιάκ σπριντ και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, με τον Ναυτικό Ομιλο να είναι προετοιμασμένος και πάλι για σημαντικές διακρίσεις τόσο την κατηγορία ανάπτυξης στο κανόε καγιάκ όσο και στο SUP.

Αναλυτικά, την αποστολή του Ν.Ο. Χανίων απαρτίζουν οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Αλεξανδράκη Ε., Γεωργίου Ν., Δανδουλάκης Ε., Δανδουλάκη Ι., Δασκαλάκης Σ., Δερμιτζάκης Μ., Διακάκη Μ., Διακάκης Ν., Καράκη Α., Κισσαμιτάκη Κ., Κονταξάκης Ν., Κονταξάκης Π., Κουργιαντάκης Σ., Μαρκαντωνάκη Α., Μαρώπις Ι., Μαυρομμάτη Μ., Μπριτζολάκης Α., Ξηρουχάκη Α., Ξηρουχάκης Μ., Παπασταματάκη Μ., Πολυχρονάκης Σ., Κυριακάκης Γ., Τσούνη Α., Τσούνης Α., Φραγκόπουλος Γ. και Χατζηδάκης Β.

Σύνοδοι της αποστολής είναι ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης και οι προπονητές, Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα ήθελε με την ευκαιρία να ευχαριστήσει το «Χρυσό» χορηγό του, την ΑΝΕΚ LINES, τα Νερά Σαμαριά, την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και το φαρμακείο της κας Σισκάκη Μαριέλντας για την ευγενική της προσφορά προς το τμήμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook