Τη φανέλα του ΑΟΧ/Κισσαμικού θα φοράει και τη νέα σεζόν ο Αντώνης Καραγεώργης, που ανήκει πλέον επίσημα στο δυναμικό της χανιώτικης ομάδας.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σαν δανεικός από τον Ολυμπιακό. Έπαιξε ως αλλαγή σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Καραγεώργη, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα μας ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε στο τέλος του πρωταθλήματος σε τέσσερα παιχνίδια, ανταποκρινόμενος στη θέση του αμυντικού μέσου.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Χαρούμενος που επέστρεψε στα Χανιά και την ομάδα μας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού ο 20χρονος ποδοσφαιριστής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού και οι άνθρωποι της διοίκησης και του προπονητικού τιμ με εμπιστεύτηκαν. Θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ γίνεται να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει για τη νέα σεζόν. Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία πάνω απο όλα και χωρίς τραυματισμούς!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook