Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων και ο Δήμαρχος κ. Τάσος Βάμβουκας συγχαίρουν τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Μπαουράκη, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ), διότι με τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή, τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα που χορηγεί το Διεθνές Κέντρο Ανωτάτων Μεσογειακών Γεωπονικών Σπουδών, στο οποίο εντάσσεται το ΜΑΙΧ, αναγνωρίζονται ισότιμα με τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα των ελληνικών δημοσίων ΑΕΙ. 

Η θετική αυτή εξέλιξη αποτελεί δικαίωση αγώνων του Μεσογειακού Ινστιτούτου, πολλών ετών, γεγονός που το αναβαθμίζει και του δίνει κίνητρα, ώστε η προσπάθεια του να συνεχιστεί στον τομέα της έρευνας και των επιστημών.

Ο Δήμος Χανίων στέκεται αρωγός στις επιστημονικές πρωτοβουλίες του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων, με γνώμονα ότι προσφέρουν, με την παροχή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, έρευνας, κατάρτισης και εφαρμογής στα πεδία των οικονομικών, της διαχείρισης, των εφαρμοσμένων βιολογικών, τεχνολογικών και περιβαλλοντικών επιστημών που σχετίζονται με το Γεωπονικό κλάδο, σημαντικές υπηρεσίες στην χανιώτικη κοινωνία, ενώ τη διαφημίζουν σε διεθνές επίπεδο.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook