Η κόλαση που πέρασε 16χρονο κορίτσι στο Σακραμέντο των ΗΠΑ
  
Ένα 16χρονο κορίτσι βρέθηκε και πάλι με τον ταχυδρόμο, ευχαριστώντας τον που τη βοήθησε να δραπετεύσει από τρίμηνο σεξουαλικό βασανιστήριο.

Η έφηβη Κρίσταλ Άλλεν συναντήθηκε με τον ταχυδρόμο Ιβάν Κριστότομο στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στον Τύπο, πειργράφοντας τη δοκιμασία που πέρασε, καθώς την είχαν απαγάγει, της έδιναν ναρκωτικά και την κακοποιούσαν σεξουαλικά.

«Μου το έκαναν αδύνατο. Είχαν σκυλιά που με φύλαγαν και ανθρώπους που παρακολουθούσαν όλη την ώρα και δεν μας άφηναν να φύγουμε. Ήμουν δεμένη σε καρέκλες» ανέφερε η νεαρή κοπέλα.

Η Κρίσταλ το είχε σκάσει από ένα ίδρυμα και ο φίλος της με τον οποίο είχαν φύγει μαζί, την παρέδωσε σε έναν προαγωγό στο Σακραμέντο, όπως είπε η μητέρα της. Η νεαρή δήλωσε ότι ακολούθησαν τρεις μήνες βίας, χορήγησης ναρκωτικών ουσιών και βιασμών. «Έκλαιγα συνέχεια και προσευχόμουν να πάω σπίτι και να δω πάλι τη μαμά μου» είπε.

Στις 8 Ιουνίου, όπως ανέφερε η Κρίσταλ, βρήκε ευκαιρία ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του απαγωγέα της να πηδήξει έξω και να αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο ταχυδρόμος βρήκε την πανικοβλημένη έφηβη, καθώς ολοκλήρωνε τη διαδρομή του, μοιράζοντας γράμματα. «Άκουσα την κραυγή της, την κραυγή απελπισίας. Την είδα να κρύβεται πίσω από έναν θάμνο» είπε.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Κριστότομο γρήγορα αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι προσπαθούσε να ξεφύγει από κάτι τρομερό. «Άρχισε να μου δείχνει το χέρι της, λέγοντας: “Έβαζαν πράγματα μέσα μου. Έβαζαν πράγματα μέσα μου. Έρχονται να με πάρουν”, είπε».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο ταχυδρόμος βοήθησε την Κρίσταλ να τηλεφωνήσει στη μητέρα της.

Οι αστυνομικοί τόνισαν ότι λόγω της επικινδυνότητας της περιοχής, ο Κριστότομο μπορεί να απέτρεψε τα χειρότερα για το κορίτσι. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook