Κάτοικος Χανίων παραμένει (όχι πλέον ως δανεικός) ο Δαμιανός Γκίνη, ενώ “επαναπατρίστηκε” για λογαριασμό του ΑΟΧ/Κισσαμικού ο άλλοτε γκολκίπερ του Πλατανιά, Τάσος Δασκαλάκης.

Η χανιώτικη ομάδα παράλληλα ενέταξε στο δυναμικό της και τον διεθνή με την εθνική ομάδα της Σιέρρα Λεόνε, Αλί Σισέ, που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Αγγλία, όπου και γεννήθηκε.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας έχουν ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δαμιανού Γκίνη, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Στην πρώτη του σεζόν στα Χανιά αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας μας, έχοντας σημαντική προσφορά στην εξαιρετική πορεία του ΑΟΧ-Κισσαμικού.

Ήταν ο πρώτος (μαζί με τον Ζιούλη) σε συμμετοχές (30, οι 27 ως βασικός) παίκτης της ομάδας μας και ο τρίτος σε λεπτά συμμετοχής (2420′) στο πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε 1 γκολ και “μοίρασε” 2 ασίστ. Στο Κύπελλο ήταν βασικός και στα τρία παιχνίδια.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Εύκολη ήταν η απόφαση του 23χρονου μέσου να παραμείνει στην ομάδα μας όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού: «Γνωρίζοντας την ομάδα και τους ανθρώπους της από την περασμένη σεζόν δε δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να παραμείνω στον ΑΟΧ-Κισσαμικό. Στόχος της ομάδας είναι να βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι σε όλους υγεία».

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, του τερματοφύλακα Τάσου Δασκαλάκη.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Ο Τάσος Δασκαλάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 6 Μαΐου 1995 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Άμιλλα Μοδίου-Γερανίου. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Πλατανιά με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στις εθνικές κατηγορίες το 2011. Ακολούθησε η ένταξή του στον Εργοτέλη, όπου από την ομάδα Νέων βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο το 2014 (Super League). Τη σεζόν 2015-2016 “μετακόμισε” στον Ολυμπιακό Βόλου (3 συμμετοχές στη Football League και 3 στο Κύπελλο), ενώ από το 2016 ανήκει στον Λεβαδειακό, με τον οποίο έχει 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Χαρούμενος για την ένταξή του στην ομάδα μας δήλωσε ο 23χρονος τερματοφύλακας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον τόπο μου και κυρίως που εντάχθηκα στον ΑΟΧ-Κισσαμικό. Μία ομάδα με υγεία, που κάθε χρόνο εξελίσσεται προς το καλύτερο. Το γεγονός ότι ο ΑΟΧ-Κισσαμικός βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, ειδικά σε μία περίοδο που όλα τα πράγματα στη χώρα μας έχουν την αντίστροφη πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους σε μένα και από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα σε όλη την ομάδα και στο τέλος να έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Alie Sesay.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Ο Αλί Σισέ γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1994 στο Λονδίνο, έχοντας καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, με την εθνική ομάδα της οποίας έχει “χριστεί” διεθνής. Αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στη Λέστερ και στη συνέχεια απέκτησε πολύτιμες παραστάσεις από τις League One (Κόλτσεστερ 3 συμμετοχές) και League Two (Κέμπριτζ 5 συμμετοχές – Μπαρνέτ 18  συμμετοχές) της Αγγλίας. Τον Ιανουάριο του 2017 πήρε μεταγραφή για τη Frej Täby (Superettan – Β’ Σουηδίας), όπου μέτρησε συνολικά 38 συμμετοχές (πρωτάθλημα – πλέι οφ) και 2 γκολ και επίσης 4 συμμετοχές στο Κύπελλο.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο 24χρονος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ένταξή του στην ομάδα μας ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα που έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Έχω και εγώ φιλοδοξίες και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Το διάστημα που είμαι στα Χανιά είδα ότι η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook